Om uw fruit te laten persen bij de mobiele fruitpers kan je telefonisch een afspraak maken op 050/78 11 94 tussen 9u en 18u. Hier kan je ook terecht voor algemene informatie en advies. Je krijgt een tijdstip en locatie waar u uw fruit aflevert. U dient een schatting te geven van het aantal kg fruit. We raden aan eerst een afspraak te maken en het plukken van het fruit aan te passen aan het tijdstip van persen. De beste kwaliteit van het sap bereikt U immers indien uw fruit binnen een tijdspanne van een week na de pluk wordt geperst. Wij geven de voorkeur om telefonisch een afspraak te maken en niet via e-mail. In 2017 kunt u inschrijven vanaf 10 augustus.
Minimum hoeveelheid: 75 kg per persing.
De sapopbrengst kan oplopen tot 70% afhankelijk van het ras en de kwaliteit van het fruit. De kwaliteit van het fruit bepaalt de smaak en de houdbaarheid van het sap.
Houdbaarheid: gesloten minimum 1 jaar houdbaar (optimale bewaartemperatuur tussen 0 en 15 °C).
Na opening 60 dagen koel houdbaar.